Η γνώμη σας

«… το πρόγραμμά σας είναι πάρα πολύ καλό γιατί έχει πλήθος δραστηριοτήτων και έτσι το παιδί είναι συνέχεια απασχολημένο μαθαίνοντας παράλληλα πολλά πράγματα. Από τραγούδια και χειροτεχνίες μέχρι να ντύνεται μόνο του, πράγματα πολύ βασικά που το κάνουν να αισθάνεται ανεξάρτητο, μεγάλο και κυρίως ικανό …»

Ρένα Καζάλη
μητέρα

«… με το πρόγραμμα της διατροφής που ακολουθείτε παρέχετε στο παιδί ό,τι χρειάζεται για ένα σωστό γεύμα που ικανοποιεί τα παιδικά γούστα και τις απαιτήσεις των γονέων και το πιο βασικό είναι ότι το φαγητό είναι σπιτικό …»

Αθηνά Βιτζηλαίου
μητέρα

«… η γνώμη μου για τα ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ είναι άριστη. Νοιώθω ασφάλεια για του που αφήνω το παιδί μου, το πολυτιμότερο πράγμα της ζωής μου. Αυτό τα λέει όλα. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ …»

Ελένη Καλογεράκη
μητέρα

«… θα συνιστούσαμε ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ ανεπιφύλακτα στους φίλους μας για τα παιδιά τους …»

Γεωργία και Νίκος Αγγελόπουλος
γονείς

«… αυτό που μου έχει μείνει από τη Φυσική και Ζωική Ιστορία για τα σαλιγκάρια είναι ότι όπου πάνε, πάντα κουβαλούν μαζί και το σπίτι τους. Τα δικά μας παιδιά πηγαίνοντας σχολείο είναι σαν να πηγαίνουν στο σπίτι τους. Τα ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ είναι μια προέκταση του δικού τους χώρου γιατί εκεί βρίσκουν αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή, σωστή καθοδήγηση και πάντα μια ζεστή αγκαλιά …»

Μαίρη Ταξιάρχου-Πετροπούλου
μητέρα

 • Χάρτης

 • Επικοινωνία

  Παιδικός Σταθμός
  Εθν. Αντιστάσεως 72, Πετρούπολη
  Νηπιαγωγείο
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 2, Ίλιον
  Τηλ. 2105056399

 • free vector