Δραστηριότητες 2014-15

29/06/15 Καλοκαιρινή Γιορτή

Τη Δευτέρα, 29/06/2015 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Πετρούπολης η καλοκαιρινή γιορτή του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου. Τα παιδιά παρουσίασαν 2 θεατρικά με θέμα το καλοκαίρι, τον ήλιο, τη θάλασσα, τη διαφορετικότητα των λαών και το περιβάλλον. Στο τέλος, όπως κάθε χρονιά, έγιναν οι απονομές των ενθυμίων για τα νήπια που θα μεταβούν στο Δημοτικό. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και συγγενείς για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους που έδειξαν στη διεύθυνση και το προσωπικό του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου.

Φωτογραφίες

 

Τα βίντεο θα τα βρείτε και στο κανάλι μας στο YouTube με τίτλο  «Γιορτή Καλοκαιρινή 2015».

Διαβάστε περισσότερα...

20/06/15 Γυμναστικές Επιδείξεις

Στη μικρή σκηνή του Θεάτρου Πέτρας στην Πετρούπολη, η γυμνάστρια μας, Ελευθερία Βαξεβανέρη, παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων με τα παιδιά που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στο πρόγραμμα της γυμναστικής. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν τις ικανότητες που ανέπτυξαν τα παιδιά σε ατομικά, αλλά και ομαδικά αθλήματα.

Φωτογραφίες

Τα βίντεο από τις επιδείξεις θα τα βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube με τίτλο «Γυμναστικές Επιδείξεις 2015»

Διαβάστε περισσότερα...

22/05/15 Εκδρομή Άλσος Περιστερίου

Η τάξη του Νηπιαγωγείου μας πραγματοποίησε εκδρομή στο κοντινό μας Άλσος Περιστερίου. Εκεί τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν στην άρτια παιδική χαρά του πάρκου καθώς και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Φωτογραφίες

Τα βίντεο από τον περίπατο θα τα βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube με τίτλο «Άλσος Περιστερίου 22/05/2015»

Διαβάστε περισσότερα...

28/04/2015 Γενέθλια Ελενίτσας στο Νηπιαγωγείο

Στις 28 Απριλίου 2015 η Ελενίτσα γιόρτασε μαζί με τους συμμαθητές της τα 6α της γενέθλια στο Νηπιαγωγείο. Εκεί τα παιδιά χόρεψαν και δοκίμασαν την ωραιότατη τούρτα της. Στη συνέχεια πήγανε όλοι μαζί στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, όπου έπαιξαν στην παιδική χαρά.

Φωτογραφίες

Το βίντεο από τα γενέθλια και τον περίπατο θα βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube με τίτλο «Γενέθλια Ελενίτσας 28/04/15»

Διαβάστε περισσότερα...

03/04/15 Εκδρομή Πάρκο Τρίτση

Η τάξη του Νηπιαγωγείου μας πραγματοποίησε εκδρομή στο κοντινό μας Πάρκο Τρίτση. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή αλλά και να ταϊσουν πάπιες, χελώνες και περιστέρια. Στη συνέχεια ψυχαγωγήθηκαν στην παιδική χαρά του πάρκου. Στην παρέα μας ήταν και το κοριτσάκι της κας Ράνιας, το οποίο ήταν βέβαια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πατέρα της μικρής Βίβιαν, Γιάννη Βαβατζάνη, ο οποίος προσέφερε ευγενικά μπουγάτσες για όλα τα παιδιά και τις δασκάλες που συμμετείχαν στον περίπατο. Ο Γιάννης Βαβατζάνης λειτουργεί μπουγατσοπωλείο με την επωνυμία «Μπουγατσοπωλείο απ’ τα Σέρρας» στην Λ. Πετρουπόλεως (25ης Μαρτίου 148) και θα χαρεί πολύ να εξυπηρετήσει κι εσάς.

Φωτογραφίες

Τα βίντεο από τον περίπατο θα τα βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube με τίτλο «Εκδρομή Π. Τρίτση 03/04/2015»

Διαβάστε περισσότερα...

24/03/2015 Γιορτή 25ης Μαρτίου 2015

Στις 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό ξεχωριστά η γιορτή της 25ης Μαρτίου. Τα παιδιά μας τραγούδησαν, χόρεψαν και απήγγειλαν ποιήματα του έπους του 1821 με την παρουσία των συγγενών τους, που είχαν την ευκαιρία να τα καμαρώσουν και να τα χειροκροτήσουν.

Φωτογραφίες Γιορτής Νηπιαγωγείου

Φωτογραφίες Γιορτής Παιδικού Σταθμού

Το βίντεο της γιορτής θα βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube με τίτλο «Γιορτή 25ης Μαρτίου 2015»

Διαβάστε περισσότερα...
 • Χάρτης

 • Επικοινωνία

  Παιδικός Σταθμός
  Εθν. Αντιστάσεως 72, Πετρούπολη
  Νηπιαγωγείο
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 2, Ίλιον
  Τηλ. 2105056399

 • free vector